under

Om Naturlighudvard.nu


NATURLIGHUDVARD.NU drivs av mig, Martina, en 26-årig tjej från Göteborg med stort intresse för hudvård, kroppsvård och skönhetsprodukter.

I ÄMNET för naturlig hudvård är jag mestadels autodidakt med undantag av ett par professionella utbildningar i konsten att göra egen hudvård (samt tvål, mascara och annat kul), samt teoretiskt utbildning (av Crearome) om diverse ingredienser och ämnen i naturliga hudvårdsprodukter. Jag har också bakgrund som säljare och konsult för ett stort företag i branschen för kosmetika och hudvård.

MITT INTRESSE FÖR naturliga hudvårdprodukter väcktes när jag fick allergiska reaktioner (typ utslag och rodnader i ansiktet) av mina ”vanliga” hudvårdsprodukter. Jag läste på och blev en relativt duktig ”innehållsdetektiv” (alltså bra på att läsa innehållsförteckningar). En kompetens som snart fick mig att konstera faktum: samtliga hudvårdsprodukter jag hittills använt var rena skräpet. I alla fall på så vis att de innehöll billiga, massproducerade ämnen som jag inte alls förknippade med hudvård. Tvärtom verkade flera av dessa ämnen direkt skadliga för min hud.

FÖLAKTLIGEN BÖRJADE JAG leta efter alternativ…ja, och så började jag använda ekologisk och naturlig hudvård. Mina hudallergier försvann, min hud mådde mycket bättre, och, inte minst, den såg förbaskat mycket mer vital och hälsosam ut.

DEN HÄR SIDAN är mitt bidrag till alla som är intresserade av naturlig hudvård. Här testar, tipsar och tycker jag om naturliga hudvårdsprodukter och försöker samtidigt vägleda andra att göra väl övervägda val som hudvårdskonsumenter. Allt på den här sajten är mina åsikter och mitt perspektiv.

Läs mer om…

HUDVÅRDSPRODUKTER OCH RECENSIONER:

INGREDIENSER:

RECENSIONER AV VARUMÄRKEN:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes