under

Naturliga hudvårdsprodukter

För dig som är på jakt efter att köpa naturliga hudvårdsprodukter tänker jag först och främst rekommendera 3 riktigt schyssta e-butiker. Samtliga dessa har ett brett utbud av naturliga hudvårdsprodukter till bra priser, och jag handlar själv (ja, lite för ofta…) här per regelbunden basis.

1. Eleven.se >>> Naturliga Hudvårdsprodukter Från Sverige (och övriga världen!)

JAG BLEV VÄLDIGT glad när jag för ett par år sen upptäckte att Eleven.se hade en helt egen ”avdelning” för ekologisk och naturlig hudvård. Och med åren har denna del av e-butiken bara blivit bättre och bättre. Här finns (nästan) alla svenska varumärken och naturliga hudvårdsprodukter, samt flera av världens bästa varumärken överhuvudtaget. Dessutom har Eleven snabba leveranstider, trygga frakter och schyssta kundvillkor. Rekommenderas!

  • Exempel Varumärken:

2. Bodystore.com >>> Supersida För Naturliga Hudvårdsprodukter..och naturliga produkter av alla slag

FÖR ALLA SOM GILLAR naturliga produkter och eg. produkter som är snälla mot kropp och själ (kroppsvård, hårvård, kosttillskott, vegetabiliska oljor etc), är Bodystore.com rätt sida att kolla in. Givetvis finns här även ett riktigt najs sortiment av naturliga hudvårdsprodukter. Bland annat brukar jag vända mig till Bodystore när jag vill öka på mitt sortiment av DrHauschka (runt 70 olika produkter!) och Stem Organics, men även kolla in nya, spännade bekantskaper av naturliga hudvårdsprodukter. Att flera av hudvårdsprodukterna dessutom säljs en bra bit under butikspriser gör inte saken sämre.

  • Exempel Varumärken:

3. Familjeapoteket >> Naturliga hudvårdsprodukter Till Små Priser Utan Kompromisser

FAMILJEAPOTEKET ÄR EN ganska ny bekantskap för mig och en väldigt trevlig sådan. Vad gäller naturliga hudvårdsprodukter är familjeapoteket stället du ska kolla in om vill prova på kvalitativ, naturlig hudvård till låga priser. Här hittar du med andra ord flera varumärken i ”budgetnischen”, exempelvis svenska Oliva by CCS med massor av bra hudvårdsprodukter under 100 kr. Familjeapoteket har även ett imponerande utbud av Dr Hauschkas nya kosmetiska serie och hudvård, samt av välrenommerade Weleda.

Naturliga hudvårdsprodukter? Läs mer här!

ÄR DU NYFIKEN på att veta mer om olika slags naturliga hudvårdsprodukter finns det mycket att läsa om här på naturlighudvard.nu. Här hittar du produktrecensioner av ansiktskrämer, ansiktsmasker, ansiktsolja, ansiktsrengöring och bodybutter.

DU KAN ÄVEN läsa mer om naturliga hudvårdsprodukter uppdelat i olika varumärken som jag testat och granskat (du hittar länkar till respektive märke i listan här nedanför.)

Vad är naturliga hudvårdsprodukter?

EN FRÅGA jag ofta får (om än i olika formuleringar) är vad som kännetecknar naturliga hudvårdsprodukter och vad som skiljer dem från ”vanliga” hudvårdsprodukter. Ytterst handlar naturliga hudvårdsprodukter om produkter som är snälla mot kroppen. Det bygger också på tanken att ingredienser som kommer direkt från naturen är bättre för din hud och din kropp, än industriellt producerade ingredienser. I detta pågår en ständig debatt och forskning, vilket ständigt leder till nya råd och rön.

PERSONLIGEN ANVÄNDER jag naturliga hudvårdsprodukter av den enkla anledningen att jag upptäckt att min hud mår bättre av det. Och tvärtom: av den konventionella hudvården, baserad på mineralolja/paraffin, får min hud allergiska reaktioner och utslag. Det låter kanske inte så politiskt korrekt kanske, men för mig är användandet av naturliga hudvårdsprodukter en skönhetsbeslut lika mycket som ett beslut att värna om kropp, kretslopp och miljö.

”För mig är användandet av naturliga hudvårdsprodukter ett skönhetsbeslut”

GEMENSAMT FÖR kvalitativa naturliga hudvårdsprodukter är att de inte innehåller syntetiska och kemiska substanser. I detta finns dock mängder av olika variationer mellan olika varumärken. Vissa är 100% naturliga, vissa 100% ekologiska, andra har inslag av naturliga och ekologiska ingredienser. Vad som är bäst? Ja, det är helt enkelt upp till dig själva att avgöra.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes