under

Spiezia Facial Cleanser, AnsiktsrengöringDEN HÄR ANSIKTSRENGÖRINGEN från Spiezia Organics har fått massor av lovord i recensioner och omdömen. Så det ska erkännas att mina förväntningar var höga redan jag innan ens öppnat förpackningen. Spiezia Organics är förövrigt ett varumärke för naturlig hudvård som jag tycker mycket om, både vad gäller det innehållsmässiga (här snackar vi verkligen 100% naturlig hudvård), som det mer ”estetiska” (känslan, förpackning etc).

Produktbeskrivning:
SPIEZIA FACIAL CLEANSER är en ansiktsrengöring för alla hudtyper, och beskrivs i produktbladet såsom ”effektiv, men ändå mild och skonsam”. Med andra ord är en ansiktsrengöring som utan problem tar bort vattenfast mascara, men som ändå snäll mot huden.

Användning:
ANSIKTSRENGÖRINIGEN SKA appliceras med försikta cirkelrörelser av rena fingertoppar, och det räcker med små mängder eftersom den här produkten inte innehåller något vatten (!). Därefter ska rengöringen verka i två minuter och sedan använder man en mjuk handduk eller motsvarande, fuktad med ljummet vatten, för borttagning.

Doft:
Estetik:
Effektivitet::
Totalbetyg:
MINA REFLEKTIONER:
Med Jojobaolja, Extra Virgin Olivolja och Kokosolja som ett slags bas, är det här en ansiktsrengöring jag kan använda alla dagar i veckan och samtidigt vara extremt snäll mot min hud. Som utlovat är den väldigt effektiv. Vattenfast mascara är inga problem, och dessutom doftar den milt och skönt eteriskt, som jag gillar (detta trots Limonene som doftingrediens). Underbar förpackning. En ansiktsrengöring av absolut toppklass!
Ingredienser:
Cocos Nucifera (Coconut) lOil, Simmonsia Chinensisl(Jojoba) Seed Oil, iSesamum Indicum (Sesame)iSeed Oil, OleaiEuropaea (Extra VirginlOlive) Oil, CeraiAlba (Beeswax), CalendulaiOfficinalis (Marigold) PetalsiExtract, Matricaria Recutitai(Chamomile) Flower Extract,iEucalyptus Globules (Eucalyptus)iOil, Eugenia Cryophilicl(clove) Bud Oil,iAnthemis Nobilis (RomanlChamomile) Flower Oil,iSalvia Sclarea (ClarylSage) Leaf Oil,lCitrus X Paradisil(Grapefruit) Seed Extract,iEugenol, Isoeugenoli, Linalool, Limonene.