under

Spiezia Nourishing Moisturiser, ansiktskräm


SPIEZIA NOURISHING MOISTURISER är en lovordad ansiktskräm, för att uttrycka saken milt. Mina efterforskningar på nätet har lett mig till recensioner och superlativ såsom ”mirakel på burk” och ”bästa ansiktskrämen som någon existerat”, för att nämna några omdömen. Vilket givetvis fått mina förväntningar att stiga till skyarna. Överhuvudtaget verkar det som om Spiezia skapat ett koncept för naturlig och ekologisk hudvård som lämnar konkurrenterna i skuggan och konsumenterna sugna på mer. (Och även jag är på väg att bli ”frälst”, Spiezia ansiktsrengöring fick toppbetyg sist.) Det kan även vara värt att veta att alla ingredienser i Spiezia hudvård är ekologiskt producerade.

Produktbeskrivning:
SPIEZIA NOURISHING MOISTURISER är en ansiktskräm som enligt produktbeskrivningen kan brukas både som dagkräm och nattkräm. De naturliga, milda, ingredienser gör att den kan användas av alla slags hudtyper. Basingredienserna är Jojoba-olja och Extra Virgin Olivolja; ansiktskrämen är rik på A-vitamin för att ge huden extra elasticitet och vitalitet, samtidigt som den verkar direkt återfuktande. Speciellt bra fungerar Spiezia Nourishing Moisturiser för dig med torr hud i behov av återfuktning.

Användning:
EFTER NOGGRANN RENGÖRING av ansiktet (exempelvis med Spiezia ansiktsrengöring), så värmer du en liten mängd ansiktskräm mellan fingertopparna och masserer försiktigt in ansikte, hals, décolletage och örsnibbar. Denna ansiktskräm är så pass mild, att den även kan applicerar på den tunna, känsliga huden under ögonen. Dryg, små smängder räcker långt.

Doft:
Estetik:
Effektivitet::
Totalbetyg:
MINA REFLEKTIONER:
JAG GER UPP. Trots mina svullande förväntning, och trots att jag var mer än lovligt kritisk i alla testmoment, måste jag ge den här toppbetyg. Spiezia Organics, UK företaget, ”Cornwall – farmarna”, skapar helt enkelt en fantastiskt bra naturlig hudvård. Och den här ansiktskrämen håller högsta klass rakt igenom. Mild, eterisk och fräsch doft + läcker förpackning + en ansiktskräm som känns lika återfuktande som ett nytt lager hud + 100% naturliga, ekologiska ingrendienser = en ansiktskräm jag sannolikt aldrig kommer sluta använda. I LOVE IT!
INGREDIENSER
Simmonsia Chinensis (Jojoba)iSeed Oil, SesamumlIndicum (Sesame) SeediOil, Olea Europaeai(Extra Virgin Olive)iFruit Oil, CeralAlba (Beeswax), TriticumiVulgare (Wheat) GermlOil, Theobroma Cacaoi(Cocoa) Seed Butter,lDaucus Carota Satival(Carrot) Fruit Extract,iChamomilla Recutita (GermanlChamomile) Flower Extract,iCananga Odorata (YlangiYlang) Flower Oil,iCitrus Grandis (Grapefruit)iSeed Oil, CitrusiAurantium Dulcis (SweetiOrange) Flower Oil,iLinalool, Citrali, Citronellol.