under

Di Tchón Cleansing Milk, Ansiktsrengöring
DI TCHÓN ÄR ett svenskt märke för naturlig hudvård och ekologisk hudvård och jag har följt märkets utveckling sedan den grundades 2006. Det som är speciellt med Di Tchón är enligt min mening kompromisslösheten. Här talar vi om naturlig hudvård med ett tydligt personligt engagemang från grundaren Veronica Cambell, och tillika ett varumärke som andas mildhet, renhet och fokus på 100% naturlig hudvård. Som du säkert vet vid det här laget har jag en viss fäbless för svensk naturlig hudvård, och Di Tchón är verkligen en hudvårdsproducent vi kan vara stolta över.

Produktbeskrivning:
ANSIKTSRENGÖRINGEN från Di Tchón är inget undantag från konceptet. Det här är en synnerligen mild rengöringsmjölk med basingredienser av ekologiska växtoljor, antioxidanter och havstorn. Ska enligt produktbladet rengöra huden effektivt utan att torka ut den, och samtidigt addera funktioner av bättre skydd och stärk vitalitet. Doft av Neroli (pomeransblomma) och Geranium.

Användning:
DI TCHÓN Cleansing Milk ska fördelas varsamt på fuktig hud och masseras in med (rena!) fingertopparna i cirkulära rörelser. Därefter sköljer du med ljummet vatten eller använder en ren handduk med ljummet vatten för borttagning.

Doft:
Estetik:
Effektivitet::
Totalbetyg:
MINA REFLEKTIONER:
DEN HÄR ANSIKTSRENGÖRIGEN från Di Tchón är kanske inte lika bulldozereffektiv som Spiezia Ansiktsrengöring, men vinner mark i mildhet och en skön känsla av Neroli (eterisk olja känd för att lugna och revitalisera hunden). Konsistensen är relativt vattnig, men ändå enkel att applicera, och det är inga som helst mankemang med att få bort makeup och orenheter. Rekommenderas för känslig hud och för dig som är sugen på svensk naturlig hudvård av bästa sort.
INGREDIENSER
Aqua, Helianthus AnnuuslSeed Oil (1),iCaprylic/Capric Triglyceride, DecyliGlucoside, Glycerine,lRicinus Communis Oili, Cetearyl Alcohol,iCetearyl Glucoside, SodiumiLevulinate, SodiumlAnisate, CocoiGlucoside, Glyceryl Caprylate,lXanthan Gum, AcacialSenegal Gum, HippophaeiRhamnoides Fruit Extracti, Lactic Acid,lSodium Phytate, RosmarinuslOfficinalis Leaf Extract,lParfume, (Linalool,iLimonene, Citronellol, Geraniol,iCitral)..