under

100% Pure Lycopene Tomato, Ansiktskräm


100% PURE LYCOPENE TOMATO är en något annorlunda ansiktskräm. Som du säkerligen redan gissat är huvudingrediensen tomater. Eller rättare sagt: extrakt från tomater.

Och filosofin bakom just den här ansiktskrämen är att tillvarata tomatens antioxiderande och skyddande ämne Lycopene som aktiv ingrediens och tillsammans med andra goda ”tomat-egenskaper” skapa förutsättningar för veganbaserad, naturlig ansiktskräm.

Produktbeskrivning:
ENLIGT PRODUKTBLADET är 100% Pure Lycopene Tomato precis som namnet utlovar en produkt med 100% naturliga ingredienser, sålunda hundraprocentigt vegetarisk. Denna tomatbaserade ansiktskräm syftar till att återfukta, lugna och ge huden näring på djupet. Framförallt är den en produkt framtagen för att tillfredsställa torr hud i behov av extra näring, antioxidanter och vitaminer.

Användning:
PRECIS SOM MED ALL annan ansiktskräm smörjer du med rena fingrar, lätta cirkelrörelse, på noga rengjort ansikte, hals och eventuellt dekolletage. De står inget om det i produktbeskrivningen, men jag skulle inte rekommendera att man smörjer under ögon.

Doft:
Estetik:
Effektivitet::
Totalbetyg:
MINA REFLEKTIONER:
NEJ, NEJ, NEJ. Inte ens med bästa välvilja i världen kan jag hitta ett vettigt lovord om den här ansiktskrämen. Personligen innefattar den här tomatröran allt som är fel med naturlig hudvård. Märkliga ingredienser, ugly förpackning och en ansiktskräm som irriterar min hud lika lite som den återfuktar. Efteråt är jag röd i fejjan och tänker ungefär att ”vem f-n kom på att trycka ner tomater i hudvård?”. Okej, den kanske funkar för någon enstaka hudtyp därute. Men för mig: BOTTENNAPP!
INGREDIENSER
Cucumber Juice, Tomato Extract, Organic Rose Hydrosol1, Carrot Seed Oil, Organic Avocado Butter1, Aloe Juice, Organic Pomegranate Seed Extract2, Vitamin e (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Extracts of Organic Goldenseal3, Organic Rosemary4, Organic Oregano4, Organic Thyme4 and Organic Lavender4, Japanese Honeysuckle Extract, Citric Acid, Witch Hazel, Chamomile Wax and Calendula Extract.