under

Spiezia Presentbox


SOM DU SÄKERT redan vet är jag närmast barnsligt förtjust i naturlig hudvård och ekologiska hudvårdsprodukter från Spiezia Organics. Den här gången tänkte jag därför bara snabbt tipsa om en fin presentbox från Spiezia som jag hittade på Eleven.se.

DEN HÄR boxen är idealisk för dig som vill prova naturlig hudvård från Spiezia för första gången eller för dig som vill göra en annan människa väldigt väldigt lycklig och ge bort den som present. Personligen tycker jag att Spiezia Organics är ett av få märken inom naturlig och ekologisk hudvård som i princip gör allt rätt. (Tillsammans med Madara Eco tillhör den toppen av min personliga…ja, topplista.) Från ingredienser, marknadsföring, varumärkesbyggande till den underbara estetiken i förpackning och formgivning.

Innehållet i denna presentbox? Jo, det är följande fina hudvårdsprodukter:

  • Spiezia Organics Facial Cleanser: en härlig cleanser som rengör huden, kontraherar hudens porer och sätter fart på blodcirkulationen. Denna rengöringen kan också användas som en makeup – borttagare (tar bort vattenfast smink lätt som en plätt).
  • Spiezia Organics Floral Skin Toner: en skin toner som avlägsnar facial Cleansern, och perfekt att använda när som helst under dagen för en snabb revitalisering av huden.
  • Spiezia Organics Rose & Vanilla Face Oil: en ljuvlig ekologisk ansiktskräm som återfuktar och ger huden en veritabel dunderkick av näring. Dessutom luktar den väldigt gott med toner från rosolja, vanilj och Citronelloli.
  • Läs mer om Spiezia facial cleanser som jag recenserat.

    Läs mer om Spiezia Ansiktskräm som jag också recenserat.