under

Luxsit Presentbox


ETT TIPS FÖR DIG som vill testa på svensk ekologisk och naturlig hudvård (eller som vill ge bort en härlig present med hudvård) är att kolla in underbara presentboxen från svenska Luxsit Organics. Supersnygg förpackning med bas i Luxsits annorlunda och, enligt min mening, vackra estetiska egensinne.

I Luxsit presentbox ingår följande 3 hudvårdsprodukter:

  • Luxsit Balance Facial Wash

  • DET HÄR ÄR en ansiktsrengöring för dig med normal eller blandhy. Luxsit Balance Facial Wash innehåller extrakt av ljung och naturlig salicylsyra med avsikt att rengöra porerna på djupet och samtidigt har en lugnande effekt. Rengöringen är en en kombination av ingredienser med milda ämnen från havre, eteriska oljor och återfuktande vegetabiliska oljor med syfte att rengöra huden utan att torka ut den. Rengöringen innehåller även lera som med sina höga mineralhalt är känt för att ge huden den där extra kicken och friska lystern som vi alla eftersträvar.

  • Luxsit Regenerating Serum

  • I PRINCIP så skulle jag kunna inhandla det här serumet bara mot bakgrund av argumentet att det innehåller blåbärsfröolja (vilken vackert ord!). Det här är såklart en olja ifrån just blåbär med extra höga halter av phytosteroler. (Phytosteroler är ett naturlig växtämne som i sin sammansättning liknar kolesterol och som har flera antioxidanta och immunstimulerande egenskaper.) Enligt luxsit hjälper blåbärsoljan till att återuppygga kollagen i huden, vilket i princip är detsamma som att få ny hud på flaska. Tillsammans med kallpressade ekologiska oljor ifrån argan, avokado och jojoba samt extrakt ifrån morot som är fylld med naturlig A-vitamin är det här serumet en potentiell näringsbomb för din hud!

  • Luxsit Facial Cream

  • DEN HÄR ANSIKTSKRÄMEN med de spännande ingredienserna björnbärslövsextrakt och svartvinbärsolja ska jag erkänna att jag inte själv testat (vilket är ett faktum som jag tänker ändra på inom en snar framtid). Enligt Luxsit själva är det här en ansiktskräm för dig som har en hud som börjar få ”fina linjer” och vill motverka uppkomsten av desamma. Extraktet ifrån björnbärslöv hindrar aktiveringen av de naturliga enzymer som förstör kollagen. Tillsammans med utvalda ekologiska oljor från växtriket, antioxidanter, vitaminer och växtextrakt från björnbärslöv och svartvinbär verkar Luxsit Facial Cream för att öka hudens elasticitet och motverka fina linjer.